Senaste Nytt !!!!

KM 1:8 NitroBuggy

Grattis Tord!
1:a Tord 2:a Anders 3:a Carl 4:a Panna 5:a Lars-åke

Lördagen den 13:e oktober kördes KM på Vetlanda Nitro Arena, tyvärr så var inte vädrets makter med oss riktigt denna gången heller utan tävlingen avbröts efter att kvalomgångarna var avslutade och aktuell ställning fick utgöra resultat.
Resulat finn på följande
länk
----------------------------------------------------------------

SydCupen 16:e Juni
Grattis David Hassel!

David Hassel tog hem segern före Gustaf Nyberg och Filip Fors. vetlandaföraren Lars-Åke Rickard tog sig till finl och slutade på en 9:e plats, Carl Sixtensson var kvalsnabbast och blev dagens TQ men tyvärr stoppade ett drivaxelbrott honom från att ta sig till final.

I sydcupen kör man också något som kallas LillaSycupen där deltagarna är födda -99 eller senare och där segrade
Jesper Uvehall före Tim Rundquist och Alex Jönsson.

Komplett resultatslista finns här

Stort tack till det hårda men rättvisa gänget i besiktningen.
Härligt engageang! Och naturligtvis ett stort tack till samtliga
som hjälpt till inför och på tävlingsdagen.

------------------------------

KM i 1:8 Nitro
 avgjordes i helgen på
Vetlanda Nitro Arena

Grattis Lars-Åke!
till titeln Klubbmästare 2011
och naturligtvis Grattis till Daniel Björkqvist som hade släpat sig till skogarna från 08-området för att utmana smålänningarna på KM i vetlanda och dessutom tog hem hela tävlingen.
(Mer bilder kommer inom en snar framtid)

De åtta finalisterna

KM-pallen!

"Gammal e äldst" för andra året på rad så vinner Lars-Åke KM på
Vetlanda Nitro Arena följt av Anders Billred och Carl Sixtensson.
Hela rsultatslistan kan ni se på följande länk!

BILDER
Många snygga bilder tagna under RM'et som kördes på

Foto : Daniel Sixtensson

Följ denna LÄNK

Grattis David Ronnefalk!

David blev Riksmästare 2011 i 1:8 Offroad efter en rafflande final med många placeringsändringar. Efter träning på fredagen och kval på lördagen med kanonväder och racing på hög nivå inleddes söndagens finaler i väta, till och från kom det lite droppar vilket gjorde banan lite halare och framför allt kletigare men detta hindrar inte förare från att göra upp om RM-titeln utan kastar ut bilarna och börjar "rejsa", publiken strömmade till och från under hela helgen och imponerades av precisionen bilarna framfördes.

Vetlanda RRC lyfter än en gång på hatten för David med den magnifika körningen vilket även gav honom TQ-priset, vi passar även på att tacka samtliga deltagare och hälsar Er varmt välkomna åter till Vetlanda Nitro Arena både till träning och tävling framöver.

Resultat från SC-delt.4 på

Vetlanda Rally & Racing Club tackar alla deltagare, mekaniker och funktionärer som med glatt humör deltog i Sverige cup deltävling 4 på Vetlanda Nitro Arena och gjorde den till en riktig fest av fin racing. Vädergudarna var på vår sida och lämnade ett litet hål runt Vetlanda där inget regn släpptes ner vilket vi var väldigt tacksamma för.

Hela resultatlistan hittar du  HÄR

Resultat från Sydcupen på

Så många som 67deltagare kom till Vetlanda Nitro Arena för att deltaga i Sydscupen deltävling 2 som gick av stapeln lördagen den 28:e, inte mindre än två Vetlanda förare lyckades ta sig till A-final i det tuffa startfältet. Allt fungerade kanonbra under hela tävlingsdagen och ett stort tack till alla som hjälpt till med förberedelserna och fina arbetsinsatser under tävlingsdagen - nu laddar vi om och siktar in oss på SverigeCup deltävlingen den 2-3 Juli

1. Per Carlsson MSK Kvarnivingarna (även vinnare av priset +40)
8. Carl Sixtensson Vetlanda RRC
(vinnare av 1:a priset för bästa D förare)
9. Anders Billred Vetlanda RRC
10. Andreas Edwinsson MSK Kvarnvingarna (även TQ)
11. Max Johansson Eksjö RCK
(vinnare av 2:a priset för bästa D förare)
12. Simon Boklund Höörs RCK

Hela resultatlistan hittar du på HÄR
Bilder kommer senare!

*************************************************

Facebook

Vi finns på facebook, klicka här för att komma till gruppen.

Klubbmästerskapet
2010

1:a Lars Åke Rickard
2:a Carl Sixtensson
3:a Panagiotis Gianakis

Ett glatt gäng på inte mindre än 15 st samlades under lördagen för att göra upp om titeln klubbmästare 2010, Vi testade en ny tävlingsform där vi körde enligt speedwaymodellen fyra deltagare i varje heat och alla mötte alla poängen delades ut 4,3,2,1 och när alla omgångar var avslutade stod Carl Sixtensson som TQ med full pott - 20p.

Efter kvalen gick plac. 1-6 dierekt till A-final och plac. 7-15 körde en B-final där top 4 gick upp i A-Final. Både A och B-finalen kördes i 20 min.
A-finalen var en jämn kamp där till slut Lars-Åke Rickard slutade som segrare endast 3,8 sek före 2:an Carl Sixtensson och 3:an c:a ett varv efter.

Stort tack till alla deltagarna som gjorde detta till en höjdartävling.

"Kammis" tog fina bilder som ses här

Sycupen 2010

Kanontävling, härligt med fullt startfält...

Vi tackar alla för härliga race och glatt humör, banan var i kanonskick och höll mycket bra hela dagen och vädergudarna var snälla mot oss och gjorde vädret trivsamt.