VRRC

Enkel bilsport

Inställd tävling

Den planerade tävlingen den 18 april är inställd på grund av rådande pandomiläge och rekommendationer från Bilsportförbundet och Folkhälsomyndigheten

2019-10-06

Tävlingsrapport från 5:e deltävlingen i Autoexperten Drivers-opencup!

Idag blev det nya framgångar för våra medlemmar i klubben.

Linda Wilhelmsson tog hem 5:e deltävlingen också och därmed klar vinnare i damklassen så hon kan inkassera 4 st nya däck till tävlingsbilen, stort grattis till dig!

Måste även gratulera Tommy Carlsson som blev tvåa idag i framhjulsklassen, jag själv blev 6:a i framhjulsdrivna klassen som resten av deltävlingen innan så varför bryta den trenden.

Det var en mycket rolig och lite lurig tävling där det var löst och halt på sina ställen så det gäller att köra förnuftigt. Det var totalt 33 st startande idag.


Radiostyrd Bilsport

26 september 2020

Idag har vi haft ett öppet KM i radiostyrd bilsport.

Segrare blev Andreas Edvinsson

både totalt och utav klubbmedlemmar. Isac Billred blev juniorklubbmästare.

 

 

2019-09-22

Då var 4.e deltävlingen över och vi fick åka en snabb och lång slinga, blev mycket rattande idag.Falköping fick i vanlig ordning till en roligbana och välordnat arrangemang. Vi fick Linda Wilhelmsson på pallen idag som bästa dam. Det var totalt 38 startande och vi fick följande placeringar i klubben:

Tommy Carlsson 4:a i framhjulsdrivna klassen 5:a totalt, Mikael Fransen 6:a i framhjulsdrivna klassen 7:a total, Magnus Tillman 7:a i framhjulsdrivna klassen 8:a totala, Linda Wilhelmsson 13:e i framhjulsdrivna klassen.

Nu väntas nästa tävling om 14 dagar, då Tidaholms MK står som värd för 5:e deltävlingen.