VRRC

Här kommer jag att lägga upp presentationer om styrelsen och de som är aktiva inom klubben.

Först ut är en presentation om styrelsen och kommitterna.

Ordförande

Thomas Jansson


Vice. ordförande

Oscar Almqvist 29 år  är vice ordförande. 

Är aktiv inom rally. Började mitt tävlande 2007 som kartläsare. Har åkt co-driver i de fleta bilklasser. Har varit i Finland och tävlat. Under åren har det blivit uppemot 250 tävlingar i högerstolen och några ensta som förare. 2020 gjorde han även debut i folkrace.

Satt som styrelseledamot några perioder innan han blev vice ordförande. Inför 2020 blev han SGA för rally i Smålands Bilsportsförbund och är där inne på sitt andra år.


Sekreterare

Carola Dahl 56 år är sekreterare.

Jobbar som administrativ beredare/operativ inköpare på Myresjöhus sedan 1999. Bor i Bäckseda är gift och har tre söner. Urban min make och äldste sonen Johan kör folkrace sedan några år tillbaka, de andra två sönerna är med och mekar och Carola står för maten på tävlingarna. Vi var även med som medlemmar i  MK Withala 1982 - 1986. Vårt teamnamn är Skrotraggarnas racingteam och har i dagsläget 14 medlemmar, varav 8 aktiva som förare. 


Vice sekreterare

Martina Gunnar 30 år är vice sekreterare.

"Ingift" i folkracegrenen, så hon har aldrig tävlat så hon har varit endast funktionär. Hon är en go och glad tjej som försöker sepositivt på det mesta. Jobbar som butikschef.


Kassör

Anneli Thylen 56 år är kassör.

Har varit medlem sedan 1994, då intresset för folkrace tog fart igen, har sedan barnsben varit och tittat på rally och folkrace, men då lite mer sporadiskt. De första åren när barnen var små så var man mest och tittade och stog för markservicen åt min svåger som då tävlade aktivt. År 1997 så tog maken fokracelicens och då blev det att vi var på nästan alla tävlingar som gick i småland. 2002 så tog jag folkrace licens och min första tävling som jag körde var bilspeedwayen i Vetlanda, sedan så har det blivit några tävlingar under årens lopp. Men sedan så fick jag problem med hälsan och då la jag själva tävlandet på hyllan och började jobba aktivt i styrelsen istället. Har varit kassör sedan 2009. Har idag funktionärslicens i Tävlingsledning A i folkrace och rally har även Tekniker C i folkrace. Har idag hand om klubbens hemsida sedan 2019, gått utbildning så jag har rätt att utbilda funktionärer i Tävlingsledning C i både rally och folkrace. Jobbar med att anordna folkracetävlingar och rallytävlingar i vår klubb. Är ute på tävlingar som tävlingsledare.

Blev på årsmötet 2021 invald i Smålands Bilsportsförbund, som kassör och har hand om tävlingstillstånden. 


Ledamot

Joakim Thylen 27 år är ledamot.


Ledamot

Kjell Thylen 30 år är ledamot.


Supleant

Natalie "Ninni" Svensson 29 år styrelsesuppleant.

Sambo med Eri Karlsson har 2 st barn tillsamans. Vi kör folkrace för Team BBG. Intresset för folkrace har funnits i hela mitt liv men det är på de senast åren jag har börjat köra. Första tävlingen var i Jönköping 2018 och det gick så där några poäng fick man ihop, andra tävlingen var 2 dagars i Lessebo fick 9 poäng. Sedan fick jag lägga folkracen på hyllan något är på grund av graviditeter. Men 2019 så stog jag återigen på startplattan i slutet av sommaren och i Mållila och då slutade man i som 3: i B-final. Jag är en omtänksam, snäll och hjäpsam som person. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende i Vetlanda kommun.


Supleant

Ulrika Sjöstrand 35 år är styrelsesuppleant

Arbetar som vårdadministratör. Gift med Fredrik. Mitt egentliga intresse är hästar. men halkade in här på grund av min man som är intresserad av folkrace. Är rädd för allt som går fort och låter mycket.


Kommitter

Folkrace

Fredrik Sjöstrand 34 år sammankallande i folkrace kommiten

Egen företagare, snickare. Gift med Ulrika. Hamnade i klubben när de behövde hjälp inför bilspeedway. Har alltid varit intresserad av folkrace/rally. Har bara varit med som mekaniker,har aldrig kört själv för min fru är rädd, men det skulle vara kul (och nu har frun börjat ge med sig).


Rally

Thomas Thylen 60 år sammankallande i rally kommiten.

Varit medlem i klubben sedan1994. Började intressera mig för folkrace, och började utöva den för nöjesskull. Mitt mål var inte att vinna utan enbart för att få utöva sporten och ha roligt. Så några bra resultat har jag inte haft men jag körde 4-6 st tävlingar om året.

När första rally småland planerades fick jag uppdraget att bli den som tog in vägar för att jag har sådan kännedom om dem enskilda vägarna och deras styrelser i vägföreningarna och har vissa kontakter med Länstyrelser och dylikt som lantbrukare.

Idag utövar jag folkrace och hjälper till att annordna rallytävlingar och det tycker jag är roligt.


Oscar Almqvist se Vice ordförande.


Radiostyrd Bilsport

Anders Billred 


Enkel Bilsport

Mikael Franse'n 46 år sammankallande i komiten för enkel bilsport.

Driver Autoexperten butik i Vetlanda och mycket bilintresserad. Så detta har varit en stordel av mitt liv och hobby. Motorintresset kom även till i 20 års åldern och det har blivit folkrace och rally, så det har blivit ca 50 talet tävlingar genom åren. 2016 sadlade jag om och fattade tycke för drivers open. Som var en enkel och okopliceradntävlingsform som passade mig, dessutom fick jag en bra start och vann ett antal tävlingar, jag har hävdat mig i övre delen av resultatlistan i dom flesta övriga tävlingar. Så det har gett mersmak.

Är ansvarig för Enkel Bilsport sedan några år tillbaka.