VRRC

Här kommer jag att lägga upp presentationer om styrelsen och de som är aktiva inom klubben.

Först ut är en presentation om styrelsen och kommitterna.

Ordförande

Thomas Jansson


Vice. ordförande

Oscar Almqvist 29 år  är vice ordförande. 

Är aktiv inom rally. Började mitt tävlande 2007 som kartläsare. Har åkt co-driver i de fleta bilklasser. Har varit i Finland och tävlat. Under åren har det blivit uppemot 250 tävlingar i högerstolen och några ensta som förare. 2020 gjorde han även debut i folkrace.

Satt som styrelseledamot några perioder innan han blev vice ordförande. Inför 2020 blev han SGA för rally i Smålands Bilsportsförbund och är där inne på sitt andra år.


Sekreterare

Carola Dahl


Vice sekreterare

Martina Gunnar


Kassör

Anneli Thylen 


Ledamot

Joakim Thylen


Ledamot

Kjell Thylen


Supleant

Nathalie "Ninni" Svensson


Supleant

Ulrika Sjöstrand


Kommitter

Folkrace


Rally

Thomas Thylen 60 år sammankallande i rally kommiten.

Varit medlem i klubben sedan1990. Började intressera mig för folkrace, och började utöva den för nöjesskull. Mitt mål var inte att vinna utan enbart för att få utöva sporten och ha roligt. Så några bra resultat har jag inte haft men jag körde 4-6 st tävlingar om året.

När första rally småland planerades fick jag uppdraget att bli den som tog in vägar för att jag har sådan kännedom om dem enskilda vägarna och deras styrelser i vägföreningarna och har vissa kontakter med Länstyrelser och dylikt som lantbrukare.

Idag utövar jag folkrace och hjälper till att annordna rallytävlingar och det tycker jag är roligt.


Radiostyrd Bilsport


Enkel Bilsport

Mikael Franse'n 46 år sammankallande i komiten för enkel bilsport.

Driver Autoexperten butik i Vetlanda och mycket bilintresserad. Så detta har varit en stordel av mitt liv och hobby. Motorintresset kom även till i 20 års åldern och det har blivit folkrace och rally, så det har blivit ca 50 talet tävlingar genom åren. 2016 sadlade jag om och fattade tycke för drivers open. Som var en enkel och okopliceradntävlingsform som passade mig, dessutom fick jag en bra start och vann ett antal tävlingar, jag har hävdat mig i övre delen av resultatlistan i dom flesta övriga tävlingar. Så det har gett mersmak.

Är ansvarig för Enkel Bilsport sedan några år tillbaka.